Szati Chili

Különleges kézműves chili szószok és savanyúság - tele szeretettel és füsttel. ;)Paprikáinkat Gyulán termesztjük 2014 óta. Azóta eltelt pár év, lement néhány szezon. Ez idő alatt leszüreteltünk sok-sok kiló paprikát, megfőztünk jópár liter szószt, és megfogalmaztuk a filozófiánkat:Különlegességre törekszünk.Folyamatosan azon törjük a fejünket, mivel tudunk legközelebb előrukkolni."Mi lenne, ha szószfőzés előtt feltennénk a paprikákat pár óra a füst fölé?" - tettük fel egy nap a kérdést, és már tudtuk is a választ - a végeredmény pedig minden hozzá fűzött reményt beváltott, sőt.

Büszkék vagyunk, hogy itthon mi készítettünk elsőként valódi, kézműves, füstölt paprikából készült chiliszószt, illetve savanyúságot."Mi lenne, ha készítenénk egy szószt, amiben csak sárga összetevőket használunk?" - merült fel a gondolat, és mire feleszméltünk, már el is fogyott a barátok között kínálgatott Citromos Jolokia szószunk első főzete.Legyen szó akár egyedülálló szószkülönlegességeinkről, akár díszdobozos összeállításunkról, akár csak egy egyszerű termékcímkéről, fontos számunkra a kellemes megjelenés. Termékeink ezért jól mutatnak a polcon, a hűtőben, vagy akár a karácsonyfa alatt is. :)


Adatlap megtekintések: 769


Tetszik az alkotó tevékenysége? Ajánld másoknak is!

Hibás adatot találtál, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írj nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.