Szabados Ágnes

Híradós műsorvezető, riporter, irodalomterapeuta, olvasásnépszerűsítő, könyvesbolt és könyvkiadó tulajdonos, a Nincs időm olvasni kihívás megálmodója és megvalósítója, tartalomgyártó, aki a Lapozz a 99-re! podcast műsort elindította, 2021-ben pedig legújabb műsora a Mutasd a könyvespolcod!Szabados Ágnes 22 évesen ismerte meg a műsorvezetést és riporterkedést, néhány évre rá pedig már az RTL Klub híradóját vezette. A mindennapjait átszövi az olvasás és csakhamar a könyvek szerelmese lett, mára nem csak népszerű programjain keresztül adja át a könyvek és az olvasás szeretetét, hanem a saját könyvesboltjában, a Libertine Könyvesboltban is szeretettel várja a közönségét, valamint az olvasnivágyókat.Ezzel egy időben megalapította a Libertine Könyvkiadót. A kiadó első könyve óriási sikert aratott, fél év alatt több, mint 3000 példányban kelt el.

Két felnőtt olvasónapló után pedig idén megérkezett, ennek a gyermek változata, amely a KÖNYVnyERŐ címet viseli. A. kiadvány célja, hogy a 8-12 éves korosztályt is meggyőzze, hogy olvasni igenis menő.A Nincs időm olvasni kihívás mára 40 ezer fős közösséget tud magáénak, ahol havi rendszerességgel együtt olvasnak a tagok, így nagyszerű közösségépítő ereje is van a programnak. Az általa szervezett közönségtalálkozókon találkozhatnak a vendégek kortárs írókkal és ismert emberekkel, nem utolsó sorban pedig egymással, hiszen sok baráti kapcsolat bölcsője is Ági nagyszerű kezdeményezése.A 2020-ban megnyílt könyvesboltjáról így ír:"A könyvesboltomban a kiadóm könyveit, kiadványait valamint az általam szelektált és előválogatott könyveket találod. Tematikusan pakolva, a kedvenceimmel feltöltve, szóval ha hozzám bejössz garantáltan olyan olvasnivalóval mész haza, ami neked való!" 


Adatlap megtekintések: 345


Tetszik az alkotó tevékenysége? Ajánld másoknak is!

Hibás adatot találtál, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írj nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.