Ékes-Édes Stúdió

Vargáné Orbán Anikó vagyok az Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője, tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató, nemzetközi díjas torta designer. 2007 óta foglalkozom mézeskalács ajándéktárgyak készítésével. Az elmúlt 10 évben megismerkedtem a cukormáz használatával tortákon is. Tortáim stílusával, a cukormázas technikai újító ötleteimért 2017-ben elnyertem a Cake Masters Awards Royal Icing Kategória Díját. Ez óriási nemzetközi elismerés, és biztatás, jó út az amin járok. Igyekszem a következő években még inkább kibontani a megálmodott lehetőségeket és fejleszteni tudásomat, amit a tanfolyamaim keretein belül szívesen tovább is adok.

Az oktatásban 2016-tól oktató kollégák csatlakozásával egyre bővülő kínálattal várjuk az érdeklődőket és a visszatérő tanítványokat a mézeskalács készítés, tortadekorációk, süteménydíszítés, torta- és süteménysütés témakörökben. A tanfolyamok általában 1-2-3 naposak intenzívek, egymásra épülnek középhaladó és haladó szinteken.

2014 óta legkiválóbb tanítványaimmal együtt készítjük a mézeskalács ajándék megrendeléseket, és szervezzük foglalkoztatóinkat, csapatépítőinket.

weboldal: www.ekes-edes.hu

Adatlap megtekintések: 1143


Tetszik az alkotó tevékenysége? Ajánld másoknak is!

Hibás adatot találtál, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írj nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.